Օրգանական սննդամթերքի արտադրությունը Հայաստանում

27/11/2018
Օրգանական սննդամթերքի արտադրությունը Հայաստանում


Օրգանական գյուղանտնեսության զարգացումը Հայաստանում

 

Այլընտրանքային գյուղատնտեսությունը, որն անվանում են նաև օրգանական, օրգանակենսաբանական, էկո, «բնությանը մոտ» և այլն, վերջին տարիներին մեծ թափով զարգացում է ապրում Հայաստանում՝ ավանդական գյուղատնտեսությանը զուգահեռ:

 

Մրգի և բանջարեղենի պահածոների արդյունաբերության զարգացումը Հայաստանում

22/11/2018
Մրգի և բանջարեղենի պահածոների արդյունաբերության զարգացումը Հայաստանում


Մրգի և բանջարեղենի վերամշակման արդյունաբերության զարգացման նախադրյալները Հայաստանում

Բնական հյութերի արտադրությունը Հայաստանում

18/07/2018
Բնական հյութերի արտադրությունը Հայաստանում


«Սիփան» բնական հյութերի պատրաստման համար օգտագործվում են միայն հատընտիր մրգեր և բանջարեղեն, որոնք աճեցվում են Հայաստանում և Հայաստանի սահմաններից դուրս: Պատրաստվում են հատուկ մշակված բաղադրատոմսով և տեխնոլոգիայով, իսկ Հայաստանի սառնորակ աղբյուրների ջուրը հյութերին տալիս է առանձնահատուկ համ:

Պահածոների արտադրության տեխնոլոգիաները Հայաստանում

12/07/2018
Պահածոների արտադրության տեխնոլոգիաները Հայաստանում


Համեղ պահածոներ արտադրելու համար կարևոր նախապայման է թարմ, անվնաս և առողջ հումքը: Սամ-Հար ընկերությունն իր արտադրության մեջ օգտագործում է Հայաստանի արևով համեմված գյուղմթերք, իսկ ներկրվող հումքի մշակման ընթացքը մշտապես գտնվում է ընկերության վերահսկողության ներքո:

ԲՆԱԿԱՆ ՄՈՒՐԱԲԱ և ՋԵՄ ԱՐՏԱԴՐՈՂ ՀԱՅԱՍՏԱՆՈՒՄ

12/07/2017
ԲՆԱԿԱՆ ՄՈՒՐԱԲԱ և ՋԵՄ ԱՐՏԱԴՐՈՂ ՀԱՅԱՍՏԱՆՈՒՄ


Հայկական մրգերի և բանջարեղենի որակը

 

Գտնվելով նպաստավոր կլիմայական գոտում՝ Հայաստանը մշտապես բնակչությանն ապահովում է բնական մթերքներով՝ հյութեղ մրգերով և տարատեսակ բանջարեղեններով: Հայկական արևաշատ, էկոլոգիապես մաքուր բնական մթերքը հայտնի է ոչ միայն Հայաստանում, այլև` արտերկրներում: