Համեղ պահածոներ արտադրելու համար կարևոր նախապայման է թարմ, անվնաս և առողջ հումքը: Սամ-Հար ընկերությունն իր արտադրության մեջ օգտագործում է Հայաստանի արևով համեմված գյուղմթերք, իսկ ներկրվող հումքի մշակման ընթացքը մշտապես գտնվում է ընկերության վերահսկողության ներքո:
Պահածոյացման գործընթացում օգտագործվում
են միայն բնական բաղադրիչներ՝ առանց քիմիական
հավելումների, կոնսերվանտների և ներկանյութերի: Մեր արտադրամասում մրգերն ու բանջարեղենը
տեսակավորվում են և ենթարկվում մանրակրկիտ մաքրման: Պահածոյացման համար ընտրվում և
օգտագործվում է միայն առողջ մթերք:
Սամ-Հար ընկերությունը կիրառում է մեղմ պաստերիզացիայի
տեխնոլոգիան, որի շնորհիվ պահածոյացման արդյուքնում մթերքը չի կորցնում իր բնական համն
ու օգտակար հատկությունները:
Արտադրական գործընթացի յուրաքանչյուր փուլ ենթարկվում
է որակի վերհսկողության, խստորեն պահպանելով պահանջվող սանիտարահիգիենիկ պայմանները,
որի արդյունքում սպառողին են հասնում բացարձակապես անվտանգ, համեղ և վիտամիններով հարուստ
պահածոներ:
Ընկերության արտադրամասում տեղադրված են նորագույն
չափանիշներին համապատասխան հոսքագծեր և սարքավորումներ։
«Սիփան»
պահածոները պատրաստվում են յուրահատուկ տեխնոլոգիայով և ավանդական դարձած բաղադրատոմսերով,
ինչի շնորհիվ դարձել են յուրաքանչյուր սեղանի ամենահամեղ և անբաժանելի մասը: