Աշխարհի հնագույն խոհանոցներից մեկը հայկականն է՝ յուրահատուկ, բազմազան ու հետաքրքիր կերակրատեսակներով: «Սամ-Հար» ընկերությունը, մշտապես ձգտելով ավելացնել պահածոյացված արտադրանքի տեսականին, իրականացնում է հայկական ավանդական ուտեստների արտադրություն:

Տավարի մսով և կարտոֆիլով պահածոյացված 550 գ: Սիփան գործարան:
Հայկական խաշլամա տավարի մսով և կարտոֆիլով․ Մսային ուտեստ՝ ստերիլիզացված։ Պատրաստված է թարմ մսից։
Բաղադրությունը՝ տավարի միս (160 գ), կարտոֆիլ, սոխ, պղպեղ, լեչո (լոլիկ, քաղցր պղպեղ, մաղադանոս, աղ, շաքար), ռաֆինացված արևածաղկի ձեթ, մաղադանոս, կինզա, աղ, աղացած սև պղպեղ, աղացած կարմիր պղպեղ, ջուր: Սննդային արժեքը (միջին արժեքները) յուրաքանչյուր 100 գրամի մեջ՝ սպիտակուցներ (6 գ), ճարպեր (10 գ), ածխաջրեր (15 գ): Էներգետիկ արժեքը (կալորիականություն) յուրաքանչյուր 100 գրամի մեջ՝ 170 կկալ:

Այլ Ազգային ճաշատեսակներ

Արտադրանք

  • Բնական հյութեր
  • Ըմպելիքներ
  • Մուրաբաներ
  • Կոմպոտներ
  • Ջեմեր
  • Լիմոնադներ
  • Ջրեր
  • Մարինադներ
  • Խյուսեր
  • Պահածոներ