«Սիփան» ապրանքանիշի պահածոները պատրաստվում են հայկական լեռնաշխարհի բնական բույսերից ու բանջարեղեններից: Գործարանը հագեցած է մարինացված պահածոների պատրաստման համար անհրաժեշտ բոլոր նորագույն տեխնոլոգիաներով, որոնք պահածոները դարձնում են անվտանգ և պահպանում են դրանց բնական համն ու բույրը: «Սիփան» ապրանքանիշի պահածոները չեն պարունակում կոնսերվանտներ և այլ վնասակար նյութեր: Ընկերությունն արտադրում է  պահածոյացված բանջարեղեններ, պոմիդորի պահածո, կարմիր պղպեղ, գազարով աղցան և այլն:

Սմբուկի խավիար 440գ մեծածախ գներով արտադրողից | Սիփան
Բաղադրությունը՝ քաղցր կարմիր պղպեղ, գազար, սմբուկ, սխտոր, տոմատի մածուկ, աղ, մաղադանոս.
Սննդային արժեքը (100գ)՝ ածխաջրեր – 7.5 գ, սպիտակուցներ - 1.2գ
Էներգետիկ արժեքը՝ 119 կկալ/498կՋ
Մանրէազերծված է
Պահպանման պայմանները՝ 
24 ամիս +5°C մինչև +25°C
Բացելուց հետո պահել 48 ժամից ոչ ավել 
Քաշը` 440գ 

Այլ Պահածոներ

Արտադրանք

  • Բնական հյութեր
  • Ըմպելիքներ
  • Մուրաբաներ
  • Կոմպոտներ
  • Ջեմեր
  • Լիմոնադներ
  • Ջրեր
  • Մարինադներ
  • Խյուսեր
  • Ազգային ճաշատեսակներ