«Սիփան» ապրանքանիշի պահածոները պատրաստվում են հայկական լեռնաշխարհի բնական բույսերից ու բանջարեղեններից: Գործարանը հագեցած է մարինացված պահածոների պատրաստման համար անհրաժեշտ բոլոր նորագույն տեխնոլոգիաներով, որոնք պահածոները դարձնում են անվտանգ և պահպանում են դրանց բնական համն ու բույրը: «Սիփան» ապրանքանիշի պահածոները չեն պարունակում կոնսերվանտներ և այլ վնասակար նյութեր: Ընկերությունն արտադրում է  պահածոյացված բանջարեղեններ, պոմիդորի պահածո, կարմիր պղպեղ, գազարով աղցան և այլն:

Աջվար 440գ մեծածախ գներով արտադրողից | Սիփան
Բաղադրությունը՝ սմբուկ, քաղցր պղպեղ, սխտոր, մաղադանոս, խնձորի քացախ, աղ.
Սննդային արժեքը (100գ)՝ ածխաջրեր – 10.0 գ, սպիտակուցներ - 1.2գ.
Էներգետիկ արժեքը՝ 160 կկալ/670 կՋ
Մանրէազերծված է
Պահպանման պայմանները՝ 
24 ամիս +5°C մինչև +25°C
Բացելուց հետո պահել 48 ժամից ոչ ավել 
Քաշը` 440գ 

Այլ Պահածոներ

Արտադրանք

  • Բնական հյութեր
  • Ըմպելիքներ
  • Մուրաբաներ
  • Կոմպոտներ
  • Ջեմեր
  • Լիմոնադներ
  • Ջրեր
  • Մարինադներ
  • Խյուսեր
  • Ազգային ճաշատեսակներ