Բաղադրությունը՝ զտված ջուր, շաքար, նարնջի խտանյութ, կիտրոնաթթու, նատրիումի բենզոատ (E 211), կալիումի սորբատ (E 202):
100 գր-ի համար սննդային և էներգետիկ արժեքը
Կալորիականությունը՝ 36,8 կկալ (153,8 կՋ)
Ածխաջրեր՝ 9 գր
Սպիտակուցներ՝ 0,2 գր
Նարնջի ըմպելիքը C, E, A, PP, K, B9 վիտամիննների պարունակության շնորհիվ կանխում է ավիտամինոզի առաջացումը օրգանիզմում: Նվազեցնում է խոլեստերինի պարունակությունը արյան մեջ: Բարելավում է մարսողական համակարգի աշխատանքը: Կարգավորում է արյան ճնշումը և կանխում սրտանոթային հիվանդությունների առաջացումը: Նարնջի ըմպելիքի պարբերաբար օգտագործումը կարող է բարելավել դիաստոլիկ զարկերակային ճնշումը:

Այլ Ըմպելիքներ

Արտադրանք

  • Բնական հյութեր
  • Մուրաբաներ
  • Կոմպոտներ
  • Ջեմեր
  • Լիմոնադներ
  • Ջրեր
  • Մարինադներ
  • Խյուսեր
  • Պահածոներ
  • Ազգային ճաշատեսակներ