«Սիփան» ապրանքանիշի պահածոները պատրաստվում են հայկական լեռնաշխարհի բնական բույսերից ու բանջարեղեններից: Գործարանը հագեցած է մարինացված պահածոների պատրաստման համար անհրաժեշտ բոլոր նորագույն տեխնոլոգիաներով, որոնք պահածոները դարձնում են անվտանգ և պահպանում են դրանց բնական համն ու բույրը: «Սիփան» ապրանքանիշի պահածոները չեն պարունակում կոնսերվանտներ և այլ վնասակար նյութեր: Ընկերությունն արտադրում է  պահածոյացված բանջարեղեններ, պոմիդորի պահածո, կարմիր պղպեղ, գազարով աղցան և այլն:

Բանջարեղենային աղցան 500գ մեծածախ գներով արտադրողից | Սիփան
Բաղադրությունը՝ քաղցր բուլղարական պղպեղ, կանաչ կծու պղպեղ, գազար, լոլիկ, քացախ, աղ, շաքարավազ.
Սննդային արժեքը (100գ)՝ ածխաջրեր – 4.5 գ, սպիտակուցներ - 1գ, ճարպեր- 0.1գ
Էներգետիկ արժեքը՝ 25 կկալ/100կՋ
Մանրէազերծված է
Պահպանման պայմանները՝ 
24 ամիս +5°C մինչև +25°C
Բացելուց հետո պահել 48 ժամից ոչ ավել 
Քաշը` 500 գ 

Այլ Պահածոներ

Արտադրանք

  • Բնական հյութեր
  • Ըմպելիքներ
  • Մուրաբաներ
  • Կոմպոտներ
  • Ջեմեր
  • Լիմոնադներ
  • Ջրեր
  • Մարինադներ
  • Խյուսեր
  • Ազգային ճաշատեսակներ