ISO 22000:2005 և HACCP ստանդարտներին համապատասխանող սերտիֆիկացված արտադրանք
Ապահովելով սերտիֆիկացման բոլոր պահանջները՝ ընկերությունն ապացուցեց, որ իր արտադրանքն իրոք որակյալ է և անվտանգ: Օգտագործման պահին սննդամթերքի անվտանգ լինելը պայմանավորված է արտադրության բոլոր փուլերում սննդամթերքի որակի և անվտանգության հսկողությամբ: ISO 22000:2005 ստանդարտացումը նախատեսված է սննդամթերք արտադրող կազմակերպությունների համար, ստանդարտացման նպատակն է կազմակերպություններից պահանջել հետևողական հսկողություն և ընդունված նորմերին համապատասխան անվտանգության ապահովում արտադրության բոլոր փուլերում: Այս համակարգի շրջանակներում արտադրողը պետք է ցույց տա, որ արտադրության բոլոր փուլերում վերահսկում է սննդամթերքի անվտանգությունը՝ ապահովելու համար վերջնական արտադրանքի անվտանգությունը օգտագործման պահին:
«Սամ-Հար» ընկերությունը հաջողությամբ անցել է սերտիֆիկացման բոլոր փուլերն ու ստացել համապատասխան վկայագրերը:
Օգտվե՛ք «Սամ-Հար»-ի համեղ, որակյալ ու անվտանգ արտադրանքից: