Աշխարհի հնագույն խոհանոցներից մեկը հայկականն է՝ յուրահատուկ, բազմազան ու հետաքրքիր կերակրատեսակներով: «Սամ-Հար» ընկերությունը, մշտապես ձգտելով ավելացնել պահածոյացված արտադրանքի տեսականին, իրականացնում է հայկական ավանդական ուտեստների արտադրություն:

Դոլմա մսով մեծածախ գներով արտադրողից | Սիփան
Դոլման համարվում է ամենահայկական կերակուրներից մեկն ու հայկական խոհանոցի զարդը, ինչ որ առումով նաև խորհրդանիշը: Այն պատրաստվում է խողողի թփով և տավարի մսով՝ բոլոր բաղադրամասերի ճիշտ չափաբաժիններով, որպեսզի պահպանվի ուտեստի համային յուրահատկությունը: Հնում հայերը դոլման պատրաստում էին տոնական սեղանների համար և մատուցում հատուկ հյուրերին: Այսօր արդեն «Սամ-Հար» ընկերության շնորհիվ շուկայում կարող եք գտնել պահածոյացված ավանդական հայկական դոլմա՝ պատրաստված առանձնահատուկ սիրով ու մեծ վարպետությամբ:
Ուտելուց առաջ խորհուրդ է տրվում տաքացնել և, ըստ ցանկության, համեմել մանրացված սխտորով ու մածունով։

Այլ Ազգային ճաշատեսակներ

Արտադրանք

  • Բնական հյութեր
  • Ըմպելիքներ
  • Մուրաբաներ
  • Կոմպոտներ
  • Ջեմեր
  • Լիմոնադներ
  • Ջրեր
  • Մարինադներ
  • Խյուսեր
  • Պահածոներ