Աշխարհի հնագույն խոհանոցներից մեկը հայկականն է՝ յուրահատուկ, բազմազան ու հետաքրքիր կերակրատեսակներով: «Սամ-Հար» ընկերությունը, մշտապես ձգտելով ավելացնել պահածոյացված արտադրանքի տեսականին, իրականացնում է հայկական ավանդական ուտեստների արտադրություն:

Խաշլամա պահածոյացված 530 գ: Սիփան գործարան:
Հայկական խաշլամա գառան մսով․ Մսային ուտեստ՝ ստերիլիզացված։ Պատրաստված է թարմ մսից։
Բաղադրությունը՝ գառան միս (170 գ), սոխ, բուլղարական պղպեղ, լեչո (լոլիկ, քաղցր բուլղարական պղպեղ, մաղադանոս, աղ, շաքար), մաղադանոս, կինզա, աղ, սև աղացած պղպեղ, կարմիր աղացած պղպեղ, ջուր: Սննդային արժեքը (միջին արժեքները) յուրաքանչյուր 100 գրամի մեջ՝ սպիտակուցներ (6 գ), ճարպեր (12 գ), ածխաջրեր (15 գ): Էներգետիկ արժեքը (կալորիականությունը) յուրաքանչյուր 100 գրամի մեջ՝ 800 կկալ։

Այլ Ազգային ճաշատեսակներ

Արտադրանք

  • Բնական հյութեր
  • Ըմպելիքներ
  • Մուրաբաներ
  • Կոմպոտներ
  • Ջեմեր
  • Լիմոնադներ
  • Ջրեր
  • Մարինադներ
  • Խյուսեր
  • Պահածոներ