Աշխարհի հնագույն խոհանոցներից մեկը հայկականն է՝ յուրահատուկ, բազմազան ու հետաքրքիր կերակրատեսակներով: «Սամ-Հար» ընկերությունը, մշտապես ձգտելով ավելացնել պահածոյացված արտադրանքի տեսականին, իրականացնում է հայկական ավանդական ուտեստների արտադրություն:

Ձավարեղենով դոլման հայկական ազգային կերակրատեսակների ճաշացանկում ունի իր պատվավոր տեղը: Ի տարբերություն ավանդական դոլմայի, այս դեպքում պատրաստման ժամանակ լցոնման համար օգտագործվում է ձավար՝ համեմված սոխով, կանաչեղենով և տոմատի մածուկով: Այս համադրությունն ուտեստին տալիս է ախորժելի համ, որը չի փոխվում նույնիսկ երկար ժամանակ սառը վիճակում պահելու դեպքում:
Ճաշատեսակը հնարավոր է ուտել նաև սառը վիճակում: Ըստ ցանկության, կարելի է համեմել լիմոնի հյութով:

Այլ Ազգային ճաշատեսակներ

Արտադրանք

  • Բնական հյութեր
  • Ըմպելիքներ
  • Մուրաբաներ
  • Կոմպոտներ
  • Ջեմեր
  • Լիմոնադներ
  • Ջրեր
  • Մարինադներ
  • Խյուսեր
  • Պահածոներ