Աշխարհի հնագույն խոհանոցներից մեկը հայկականն է՝ յուրահատուկ, բազմազան ու հետաքրքիր կերակրատեսակներով: «Սամ-Հար» ընկերությունը, մշտապես ձգտելով ավելացնել պահածոյացված արտադրանքի տեսականին, իրականացնում է հայկական ավանդական ուտեստների արտադրություն:

Քյուֆթա 530 գ մեծածախ գներով արտադրողից | Սիփան
Հայկական քյուֆթա տավարի մսով․ Մսային ուտեստ՝ ստերիլիզացված։ Պատրաստված է թարմ մսից։
Բաղադրությունը՝ տավարի միս, ձու, սոխ, կոնյակ (1,85 գ), աղացած սև պղպեղ, աղ, ջուր: Սննդային արժեքը (միջին արժեքներ) յուրաքանչյուր 100 գրամի մեջ՝ սպիտակուցներ (5 գ), ճարպեր (7 գ), ածխաջրեր (10 գ): էներգետիկ արժեքը (կալորիականություն) յուրաքանչյուր 100 գրամի մեջ՝ 120 կկալ։

Այլ Ազգային ճաշատեսակներ

Արտադրանք

  • Բնական հյութեր
  • Ըմպելիքներ
  • Մուրաբաներ
  • Կոմպոտներ
  • Ջեմեր
  • Լիմոնադներ
  • Ջրեր
  • Մարինադներ
  • Խյուսեր
  • Պահածոներ