Աշխարհի հնագույն խոհանոցներից մեկը հայկականն է՝ յուրահատուկ, բազմազան ու հետաքրքիր կերակրատեսակներով: «Սամ-Հար» ընկերությունը, մշտապես ձգտելով ավելացնել պահածոյացված արտադրանքի տեսականին, իրականացնում է հայկական ավանդական ուտեստների արտադրություն:

Հայկական խաշլամա տավարի մսով և կարտոֆիլով, կծու․ Մսային ուտեստ՝ ստերիլիզացված։ Պատրաստված է թարմ մսից։
Բաղադրությունը՝ տավարի միս (160 գ), կարտոֆիլ, սոխ, բուլղարական պղպեղ, լեչո (լոլիկ, բուլղարական քաղցր պղպեղ, մաղադանոս, աղ, շաքար), ռաֆինացված արևածաղկի ձեթ, մաղադանոս, կինզա, չիլի պղպեղ, աղ, աղացած սև պղպեղ, աղացած կարմիր պղպեղ, ջուր: Սննդային արժեքը (միջին արժեքները) յուրաքանչյուր 100 գրամի մեջ՝ սպիտակուցներ (6 գ), ճարպեր (10 գ), ածխաջրեր (15 գ): Էներգետիկ արժեքը (կալորիականություն) յուրաքանչյուր 100 գրամի մեջ՝ 170 կկալ:

Այլ Ազգային ճաշատեսակներ

Արտադրանք

  • Բնական հյութեր
  • Ըմպելիքներ
  • Մուրաբաներ
  • Կոմպոտներ
  • Ջեմեր
  • Լիմոնադներ
  • Ջրեր
  • Մարինադներ
  • Խյուսեր
  • Պահածոներ