- Արտադրանք /
- Ազգային ճաշատեսակներ /
- Տավարի խարչո 530 գ
Վրացական ազգային խոհանոցում սիրված այս ապուրը պատրաստվում է տավարի մսով և բրնձով: Այն ունի զգալի կծվություն, համեմատաբար խիտ է և բավականին շուտ հագեցնող: Բացի հիմնական բաղադրիչներից՝ խարչոն հարուստ է տարատեսակ համեմունքներով, ինչի շնորհիվ ապուրն առանձնանում ճաշացանկում հայտնի մյուս ապուրներից իր յուրատեսակ համով: Այն հատկապես հաճելի է ճաշակել ձմռանը և ցուրտ եղանակին: Ուտեստը լայն տարածում ունի նաև Հայաստանում:
Խարչոն մատուցվում է տաք վիճակում, ըստ ցանկության կարելի է ավելացնել կտրատված սխտոր և կանաչի:
Խարչոն մատուցվում է տաք վիճակում, ըստ ցանկության կարելի է ավելացնել կտրատված սխտոր և կանաչի: